- -servicii-Onorarii-parteneti-Contact-gratis-

Onorariul orar

 

 Onorariul orar standard are un nivel moderat si se aplica in special cazurilor si proiectelor ce presupun activitati in cadrul biroului nostru, fara sau cu grad redus de mobilitate.
Onorariul orar se aplica lucrarilor care pot fi cuantificate ca intindere si timp.
Plata onorariului orar se efectueaza, de regula, pe loc. In cazul in care istoricul relatiei cu clientul permite, se va stabili ca plata onorariului orar (mai ales atunci cand activitatea este repartizata de-a lungul unui interval de timp larg) sa fie facuta pana in ultima zi a lunii in care s-a comunicat factura catre client.

Pentru prima ora, intervalul de timp mai mare de 10 minute se considera ora intreaga si se factureaza ca atare. Depasire primei ore cu mai mult de 20 minute se considera ca fiind inca o ora.

  

Onorariul global

 

Onorariul global (forfetar) se percepe clientilor care doresc realizarea unui proiect unic, dificil de cuantificat ca durata si intindere.

 

Abonamentul

 Abonamentul reprezinta o forma de colaborare care permite o mai buna planificare a cheltuielilor clientului si creeaza premisele unei relatii de adevarat parteneriat intre client si biroul nostru de avocati.
In baza acestui abonament, avocatii nostri presteaza clientului un anumit numar de ore pe o perioada de timp, cu plata saptamanala sau lunara, in functie de termenii contractului de asistenta juridica ce urmeaza sa fie incheiat.
Aceasta forma de colaborare este ideala in situatiile in care clientul doreste sa beneficieze de consiliere juridica cu caracter preventiv, in activitatile curente, cum ar fi: avizare documente interne, urmarirea obligatiilor contractuale, intocmirea de documente necesare in activitatea curenta etc.
Tariful perceput pentru abonament este variabil si depinde, in special, de proiectele in care urmeaza sa fie implicat biroul nostru de avocati.
Marele avantaj al abonamentului este ca un avocat al echipei noastre va raspunde de indata la solicitarile dumneavoastra, chiar daca operatiunea pentru care solicitati sprijin nu este inclusa in cele ce fac obiectul abonamentului.

 

Onorariul de succes

 

In cazuri de exceptie, biroul nostru poate percepe un onorariu compus din una din variantele de mai sus, stabilit in cota minima, la care se adauga o suma stabilita de comun acord care urmeaza sa fie achitata de client in cazul in care proiectul se finalizeaza cu succes.
Acest onorariu de succes va fi stabilit ca o suma fixa iar achitarea se va putea face si pe un interval de timp negociat.

Onorarii: exemplu (Baroul Dambovita)


MENIU

Contact

avocat Mihaela Luminita VATAVU

AVOCAT IASI

ella.vatavu@gmail.com

/avocat.tiasi

+4 0740 052007